cr sm lj na pl ze sz

Home Mail
  IT Naslovnica
  Vijesti
  Joke Online
  Netvodič
  Program tjedna
  Desktop tjedna
  Demo igra tjedna
  IT Ponuda
  Insider
  Your Call
  Link-o-rama
  Razgovori sa...
  Škola Interneta
  Provideri
  Smajlići
  Kratice
  Arhiva

 Pretraga vijesti:
 
Sve vijesti
 Pretraga tekstova:
 
Program tjedna

DVD Region-Free
Filmovi bez granica
 Korisni linkovi:
 
Top programa za download
1. DVD Region-Free
2. Licq
3. Partition Boot Manager
4. Talking Caller ID
5. PixPrint

Desktop tjedna

Happy Faces
Smiješni desktop
Top 5 desktopa
1. Leptir
2. Egypt
3. Harry Potter
4. South Park
5. Enterprise 2001

Favorit Dodajte IT @ Corner u bookmark!
Google

Vijesti za 2005/12/31 23:59

Magazin pc chip i informatičke tvrtke donirali opremu Dječjoj Kuć
31.12.05 10:11 - Humanitarna akcija pod pokroviteljstvom magazina pc chip koja se održala 9. studenog na ovogodišnjem Međunarodnom sajamu infrmacijske tehnologije, telekomunikacija i novih medija, Info 2005., u ovo predblagdansko vrijeme dobila je svoj sretan završetak. Naime, kako je program spomenutog sajma već niz godina vezan isključivo za predstavljanje novih tehnologija, dostignuća i noviteta u svijetu modernih komunikacija, magazin pc chip je na ovogodišnjem Infu napravio iskorak u svom predstavljanju. U suradnji s tvrtkom CeeMark, Lexmarkovim uredom u Hrvatskoj, magazin pc chip je povezao velike informatičke tvrtke koje su se predstavile na sajmu u humanitarnu akciju kojoj je krajnji cilj bila pomoć Udruzi Hrabri Telefon, Dječja kuća Borovje. U licitaciji Lexmarkovih pisača koja je bila organizirana na izložbenom prostoru magazina pc chip sudjelovao je velik broj tvrtki, te su u spomenutoj akciji direktno sa svojim prilogom Dječjoj kući pomogle tvrtka Info opus - Tomislav Sagrag, Times Computers - Milan Škrobot,Vodatel - Dean Janaček, Hrvatska udruga Oracle korisnika -Davor Ranković i Kodeks -Goran Rakovac. Doniranjem audio-video opreme Dječjoj kući u Borovju magazin pc chip i navedene informatičke tvrtke svojom simboličnom donacijom direktno pomogli volonterima i djeci u Kući, te je ovo bio samo prvi korak u nizu koji je rezultirao pomoći onima kojima je pomoć zaista najpotrebnija. [AO] Posalji prijatelju!Potraži vijesti za:

Dan:   Mjesec:   Godina:

Sve kategorije

Obnovljeno:

Novosti iz VIPneta - Vip.Start [IT - Insider]

Tražimo za vas...
Najpovoljnije cijene informatičke opreme
Link-o-rama

Hitro.hr

Za razliku od projekta Zemljišnih knjiga kojeg smo Vam predstavili prošli put, ovaj projekt je na nas ostavio daleko bolji dojam. Iako ponovno moramo ponoviti zamjerku prepoznatljivosti hrvatskog identiteta (gospodin Ljubičić bi ovdje imao zasigurno imao daleko jače argumente od nas), stranice su svojim minimalističkim dizajnom prihvatljive u funkciji koju obavljaju. na jednostavan i kratak način upućuju svoje posjetitelje o proceduri otvaranja poduzeća u Hrvatskoj, ili kako sami kažu: HITRO.HR je servis Vlade Republike Hrvatske za ubrzanu komunikaciju s državnom upravom Svrha mu je podizanje razine usluga povećanjem brzine, učinkovitosti, fleksibilnosti i transparentnosti rada državne uprave. HITRO.HR će na jednom mjestu građanima i poduzetnicima omogućiti brži i jednostavniji dostup informacijama i uslugama. Prva u nizu HITRO.HR usluga je osnivanje društva s ograničenom odgovornošću. Od sada se na HITRO.HR šalterima unutar Financijske agencije - FINE može na lakši i brži način osnovati trgovačko društvo. Na jednom ćete mjestu hitro dobiti sve informacije i hitro obaviti većinu potrebnih radnji za osnivanje društva". Moramo priznati, hitro.hr u skladu je sa svojim imenom, brz, praktičan i prihvatljiv način dobivanja svih relevantnih informacija na jednom mjestu za čije prikupljanje bi inače potrošili nekoliko dana (ako ne i tjedana).

Kategorija:
Vlada
Objavljeno:
18.5.2005.
Opširnije...
Anketa

Home Marketing Mail
© CORNER dnevni elektronski magazin 1999 - 2005.
Sadržaj Cornera ne smije se reproducirati ili prenositi mehaničkim, elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole izdavača
Ako vam je nešto baš zapelo za oko, obratite nam se pa ćemo se dogovoriti :o)
Prvo postavljanje: 08.03.1999.