cr sm lj na pl ze sz

Home Mail
  IT Naslovnica
  Vijesti
  Joke Online
  Netvodič
  Program tjedna
  Desktop tjedna
  Demo igra tjedna
  IT Ponuda
  Insider
  Your Call
  Link-o-rama
  Razgovori sa...
  Škola Interneta
  Provideri
  Smajlići
  Kratice
  Arhiva

 Pretraga vijesti:
 
Sve vijesti
 Pretraga tekstova:
 
Program tjedna

DVD Region-Free
Filmovi bez granica
 Korisni linkovi:
 
Top programa za download
1. DVD Region-Free
2. Licq
3. Partition Boot Manager
4. Talking Caller ID
5. PixPrint

Desktop tjedna

Happy Faces
Smiješni desktop
Top 5 desktopa
1. Leptir
2. Egypt
3. Harry Potter
4. South Park
5. Enterprise 2001

Favorit Dodajte IT @ Corner u bookmark!
Google

Vijesti za 2005/12/28 23:59

Fujitsu Siemens Computers otkriva notebook sa integriranim UMTS-
28.12.05 19:38 - Bilo gdje i bilo kad imati pristup e-mail porukama, Internetu i poslovnim aplikacijama, osnovni su elementi mobilnosti. To, obično, zahtijeva notebook računala sa vanjskim GPRS i UMTS karticama. Fujitsu Siemens Computers, vodeći Europski IT proizvođač, spojio je to dvoje u jedan proizvod, te će u prvom kvartalu 2006. godine predstaviti notebooke sa integriranom GPRS/UMTS tehnologijom. Vanjska PC kartica, prema tome, nije više potrebna. Roaming između GPRS/UMTS i bežične mreže osigurava najvišu razinu fleksibilnosti. Ovo integrirano mobilno rješenje znatno pojednostavljuje pristup korporacijskim aplikacijama ili najsuvremenijim informacijama, primjerice, u toku posjeta korisniku. “Novi UMTS notebooci iznova demonstriraju kako smo tržišni lideri, kada je u pitanju razvoj inovativnih mobilnih rješenja”, rekao je Peter Esser, Izvršni podpredsjednik Volume Products & Supply Chain odjela u Fujitsu Siemens Computers-u. “Kao i sa svim našim proizvodima i rješenjima, poseban naglasak stavili smo na izradu ovih notebook računala kako bi ih se moglo sigurno i jednostavno koristiti, kao i na izravne i trenutne koristi za korisnika, poput učinkovitosti te uštede vremena i novca.“ [AO] Posalji prijatelju!

Googleovci osobe godine
28.12.05 10:10 - Dvojac koji je osnovao Google, Sergey Brin i Larry Page, proglašeni su od strane Financial Timesa osobama godine. Ovu titulu su zaslužili utjecajem koji je njihova sedam godina stara kompanija u proteklih 12 mjeseci ostvarila na Internetu i cjelokupnim poslovanjem vezanim uz Internet. Dobivanju priznanja Financial Timesa svakako je pridonijela i iznimno visoka ukupna vrijednost dionica Googlea koja trenutno iznosi približno 130 milijardi dolara, čime je vrlo blizu vrijednosti IBM-a, a od tehnoloških kompanija vrednije su jedino još dionice Intela i Microsofta. [BUG] Posalji prijatelju!Potraži vijesti za:

Dan:   Mjesec:   Godina:

Sve kategorije

Obnovljeno:

Novosti iz VIPneta - Vip.Start [IT - Insider]

Tražimo za vas...
Najpovoljnije cijene informatičke opreme
Link-o-rama

Hitro.hr

Za razliku od projekta Zemljišnih knjiga kojeg smo Vam predstavili prošli put, ovaj projekt je na nas ostavio daleko bolji dojam. Iako ponovno moramo ponoviti zamjerku prepoznatljivosti hrvatskog identiteta (gospodin Ljubičić bi ovdje imao zasigurno imao daleko jače argumente od nas), stranice su svojim minimalističkim dizajnom prihvatljive u funkciji koju obavljaju. na jednostavan i kratak način upućuju svoje posjetitelje o proceduri otvaranja poduzeća u Hrvatskoj, ili kako sami kažu: HITRO.HR je servis Vlade Republike Hrvatske za ubrzanu komunikaciju s državnom upravom Svrha mu je podizanje razine usluga povećanjem brzine, učinkovitosti, fleksibilnosti i transparentnosti rada državne uprave. HITRO.HR će na jednom mjestu građanima i poduzetnicima omogućiti brži i jednostavniji dostup informacijama i uslugama. Prva u nizu HITRO.HR usluga je osnivanje društva s ograničenom odgovornošću. Od sada se na HITRO.HR šalterima unutar Financijske agencije - FINE može na lakši i brži način osnovati trgovačko društvo. Na jednom ćete mjestu hitro dobiti sve informacije i hitro obaviti većinu potrebnih radnji za osnivanje društva". Moramo priznati, hitro.hr u skladu je sa svojim imenom, brz, praktičan i prihvatljiv način dobivanja svih relevantnih informacija na jednom mjestu za čije prikupljanje bi inače potrošili nekoliko dana (ako ne i tjedana).

Kategorija:
Vlada
Objavljeno:
18.5.2005.
Opširnije...
Anketa

Home Marketing Mail
© CORNER dnevni elektronski magazin 1999 - 2005.
Sadržaj Cornera ne smije se reproducirati ili prenositi mehaničkim, elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole izdavača
Ako vam je nešto baš zapelo za oko, obratite nam se pa ćemo se dogovoriti :o)
Prvo postavljanje: 08.03.1999.