cr sm lj na pl ze sz

Home Mail
  IT Naslovnica
  Vijesti
  Joke Online
  Netvodič
  Program tjedna
  Desktop tjedna
  Demo igra tjedna
  IT Ponuda
  Insider
  Your Call
  Link-o-rama
  Razgovori sa...
  Škola Interneta
  Provideri
  Smajlići
  Kratice
  Arhiva

 Pretraga vijesti:
 
Sve vijesti
 Pretraga tekstova:
 
Program tjedna

DVD Region-Free
Filmovi bez granica
 Korisni linkovi:
 
Top programa za download
1. DVD Region-Free
2. Licq
3. Partition Boot Manager
4. Talking Caller ID
5. PixPrint

Desktop tjedna

Happy Faces
Smiješni desktop
Top 5 desktopa
1. Leptir
2. Egypt
3. Harry Potter
4. South Park
5. Enterprise 2001

Favorit Dodajte IT @ Corner u bookmark!
Google

Vijesti za 2005/12/27 23:59

Što poklanja hi-tech Djed Mraz?
27.12.05 19:31 - Vrijeme je darivanja i potrošačke groznice, a većina naših gradova prepuna je improviziranih štandova na kojima možete kupiti neoriginalne darove poput jeftinih lampica za bor s nevjerojatno iritantnim zvukom Zvončića, sve do kapa i rukavica u tisućama boja i veličina. No, ako ste ove godine odlučili biti malo originalniji, ali i rastrošniji, te svojim najdražima namjeravate darovati nešto korisnije, mogli biste se naći u dvojbi. Iz bogate ponude domaćih informatičkih i tehničkih profdavaonica potrebno je izabrati MP3 player, igraću konzolu ili mobilni telefon. Stvar nije ništa jednostavnija ni s digitalnim fotoaparatima, kamerama, USB stickovima i sličnim uređajima. [VIP] Posalji prijatelju!

27,5 milijuna SMS čestitki
27.12.05 10:13 - Korisnici vodećih mobilnih mreža u Hrvatskoj, tijekom Badnjaka i Božića ukupno su poslali 27,5 milijuna SMS poruka, što je u odnosu na prošlu godinu oko 500 tisuća poruka više. Obzirom na broj korisnika, prosječno je svaki od njih poslao oko devet SMS poruka. [Otvoreni] Posalji prijatelju!Potraži vijesti za:

Dan:   Mjesec:   Godina:

Sve kategorije

Obnovljeno:

Novosti iz VIPneta - Vip.Start [IT - Insider]

Tražimo za vas...
Najpovoljnije cijene informatičke opreme
Link-o-rama

Hitro.hr

Za razliku od projekta Zemljišnih knjiga kojeg smo Vam predstavili prošli put, ovaj projekt je na nas ostavio daleko bolji dojam. Iako ponovno moramo ponoviti zamjerku prepoznatljivosti hrvatskog identiteta (gospodin Ljubičić bi ovdje imao zasigurno imao daleko jače argumente od nas), stranice su svojim minimalističkim dizajnom prihvatljive u funkciji koju obavljaju. na jednostavan i kratak način upućuju svoje posjetitelje o proceduri otvaranja poduzeća u Hrvatskoj, ili kako sami kažu: HITRO.HR je servis Vlade Republike Hrvatske za ubrzanu komunikaciju s državnom upravom Svrha mu je podizanje razine usluga povećanjem brzine, učinkovitosti, fleksibilnosti i transparentnosti rada državne uprave. HITRO.HR će na jednom mjestu građanima i poduzetnicima omogućiti brži i jednostavniji dostup informacijama i uslugama. Prva u nizu HITRO.HR usluga je osnivanje društva s ograničenom odgovornošću. Od sada se na HITRO.HR šalterima unutar Financijske agencije - FINE može na lakši i brži način osnovati trgovačko društvo. Na jednom ćete mjestu hitro dobiti sve informacije i hitro obaviti većinu potrebnih radnji za osnivanje društva". Moramo priznati, hitro.hr u skladu je sa svojim imenom, brz, praktičan i prihvatljiv način dobivanja svih relevantnih informacija na jednom mjestu za čije prikupljanje bi inače potrošili nekoliko dana (ako ne i tjedana).

Kategorija:
Vlada
Objavljeno:
18.5.2005.
Opširnije...
Anketa

Home Marketing Mail
© CORNER dnevni elektronski magazin 1999 - 2005.
Sadržaj Cornera ne smije se reproducirati ili prenositi mehaničkim, elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole izdavača
Ako vam je nešto baš zapelo za oko, obratite nam se pa ćemo se dogovoriti :o)
Prvo postavljanje: 08.03.1999.