cr sm lj na pl ze sz

Home Mail
  IT Naslovnica
  Vijesti
  Joke Online
  Netvodič
  Program tjedna
  Desktop tjedna
  Demo igra tjedna
  IT Ponuda
  Insider
  Your Call
  Link-o-rama
  Razgovori sa...
  Škola Interneta
  Provideri
  Smajlići
  Kratice
  Arhiva

 Pretraga vijesti:
 
Sve vijesti
 Pretraga tekstova:
 
Program tjedna

DVD Region-Free
Filmovi bez granica
 Korisni linkovi:
 
Top programa za download
1. DVD Region-Free
2. Licq
3. Partition Boot Manager
4. Talking Caller ID
5. PixPrint

Desktop tjedna

Happy Faces
Smiješni desktop
Top 5 desktopa
1. Leptir
2. Egypt
3. Harry Potter
4. South Park
5. Enterprise 2001

Favorit Dodajte IT @ Corner u bookmark!
Google

Vijesti za 2005/12/26 23:59

100.000 koristi MAXadsl
26.12.05 19:47 - T-Com je u četvrtak na svoj MAXadsl priključio 100.000. korisnika, stoji u priopćenju za medije. Tu uslugu širokopojasnog pristupa internetu HT je uveo u proljeće 2004., a sa 100.000 korisnika kompanija je ostvarila porast od 400 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Cilj od 100.000 korisnika kompanija je najavila početkom jeseni. Za sljedeću godinu T-Com planira cijelu zemlju pokriti dslom, a zasad je aktivno 700 pristupnih čvorišta diljem zemlje. Stotisući korisnik je umirovljenik Božidar Miler iz Brestovja, koji je od jučer u korisničkoj mreži što je obavila Ivana Šoljan, članica uprave T-HT-a i izvršna direktorica za T-Com. [Vecernji] Posalji prijatelju!

Pet fiksnih operatera osnovalo udrugu
26.12.05 10:10 - Pet hrvatskih telekomunikacijskih kompanija koje su dobile licencu za pružanje usluga u fiksnoj telefoniji, osnovalo je Udrugu hrvatskih alternativnih operatera (HUDA). Kompanije koje su pokrenule inicijativu su Divan, Nexcom, Primatel, VM Telekom i Voicecom, a za predsjednika je izabran Ante Krznarić iz Divana. Ipak, u udruzi još uvijek nema Optime. HUDA je osnovana po uzoru na slične udruge u europskim zemljama koje pomažu svim igračima na telekomunikacijskom tržištu. Ciljevi su borba protiv "monopola" T-coma, ostvarivanje uvjeta za potpuno otvaranje tržištu, kao i sniženje cijena te pružanje novih usluga. [Vecernji] Posalji prijatelju!Potraži vijesti za:

Dan:   Mjesec:   Godina:

Sve kategorije

Obnovljeno:

Novosti iz VIPneta - Vip.Start [IT - Insider]

Tražimo za vas...
Najpovoljnije cijene informatičke opreme
Link-o-rama

Hitro.hr

Za razliku od projekta Zemljišnih knjiga kojeg smo Vam predstavili prošli put, ovaj projekt je na nas ostavio daleko bolji dojam. Iako ponovno moramo ponoviti zamjerku prepoznatljivosti hrvatskog identiteta (gospodin Ljubičić bi ovdje imao zasigurno imao daleko jače argumente od nas), stranice su svojim minimalističkim dizajnom prihvatljive u funkciji koju obavljaju. na jednostavan i kratak način upućuju svoje posjetitelje o proceduri otvaranja poduzeća u Hrvatskoj, ili kako sami kažu: HITRO.HR je servis Vlade Republike Hrvatske za ubrzanu komunikaciju s državnom upravom Svrha mu je podizanje razine usluga povećanjem brzine, učinkovitosti, fleksibilnosti i transparentnosti rada državne uprave. HITRO.HR će na jednom mjestu građanima i poduzetnicima omogućiti brži i jednostavniji dostup informacijama i uslugama. Prva u nizu HITRO.HR usluga je osnivanje društva s ograničenom odgovornošću. Od sada se na HITRO.HR šalterima unutar Financijske agencije - FINE može na lakši i brži način osnovati trgovačko društvo. Na jednom ćete mjestu hitro dobiti sve informacije i hitro obaviti većinu potrebnih radnji za osnivanje društva". Moramo priznati, hitro.hr u skladu je sa svojim imenom, brz, praktičan i prihvatljiv način dobivanja svih relevantnih informacija na jednom mjestu za čije prikupljanje bi inače potrošili nekoliko dana (ako ne i tjedana).

Kategorija:
Vlada
Objavljeno:
18.5.2005.
Opširnije...
Anketa

Home Marketing Mail
© CORNER dnevni elektronski magazin 1999 - 2005.
Sadržaj Cornera ne smije se reproducirati ili prenositi mehaničkim, elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole izdavača
Ako vam je nešto baš zapelo za oko, obratite nam se pa ćemo se dogovoriti :o)
Prvo postavljanje: 08.03.1999.