cr sm lj na pl ze sz

Home Mail
  IT Naslovnica
  Vijesti
  Joke Online
  Netvodič
  Program tjedna
  Desktop tjedna
  Demo igra tjedna
  IT Ponuda
  Insider
  Your Call
  Link-o-rama
  Razgovori sa...
  Škola Interneta
  Provideri
  Smajlići
  Kratice
  Arhiva

 Pretraga vijesti:
 
Sve vijesti
 Pretraga tekstova:
 
Program tjedna

DVD Region-Free
Filmovi bez granica
 Korisni linkovi:
 
Top programa za download
1. DVD Region-Free
2. Licq
3. Partition Boot Manager
4. Talking Caller ID
5. PixPrint

Desktop tjedna

Happy Faces
Smiješni desktop
Top 5 desktopa
1. Leptir
2. Egypt
3. Harry Potter
4. South Park
5. Enterprise 2001

Favorit Dodajte IT @ Corner u bookmark!
Google

Program tjedna

Talking Caller ID

Ime : Talking Caller ID
Verzija: 6.52
Kategorija : Prikazivač dolaznih poziva
Licenca : Shareware
Download: ...7757_77551.html
Ocjena: 5
Talking Caller ID je program, koji vam omogućuje prikaz telefonskog broja koji vas zove. No da bi vam TCI uopće koristio, prvo morate imati modem, i kod HT-a doplatiti (oko 12kn mjesečno) za tu opciju.

Tada možete upregnuti ovaj programčić da vam ispisuje, odnosno izgovara imena dolaznih poziva. To je ujedno i njegova prednost nad sličnim aplikacijama. Više ne morate trčati do ekrana ili displaya da bi vidjeli tko zove. Dovoljno je imati upaljene zvučnike i program će izgovoriti ime koje ste prethodno podesili za odgovarajući dolazni broj.

TCI koristi novu Microsoft Agent tehnologiju sa animiranim likovima i engineom za pretvaranje teksta u govor. Ako vam to nije dovoljno, možete pomoću mikrofona snimiti vlastiti glas, koji će se zatim reproducirati pri određenom pozivu. Nemate li pametnija posla, slobodno i dodate sliku koja će se prikazati pri pozivu.

Uz sve ovo program vodi opsežnu bazu podataka o svim dolaznim pozivima s brojevima telefona, vremenima zvanja i broju zvonjave (ako se niste javili). Nitko vam više neće moći reći: zvoni već pola sata, a ti se ne javljaš !

E pa kome zvono zvoni ?


Download: http://windows.tucows.com/adnload/197757_77551.html
Autor: Roman Horvat (r_horvat@yahoo.com)
Objavljeno: 4.9.2002.
Ocjena: 5 / 5
Obnovljeno:

Novosti iz VIPneta - Vip.Start [IT - Insider]

Tražimo za vas...
Najpovoljnije cijene informatičke opreme
Link-o-rama

Hitro.hr

Za razliku od projekta Zemljišnih knjiga kojeg smo Vam predstavili prošli put, ovaj projekt je na nas ostavio daleko bolji dojam. Iako ponovno moramo ponoviti zamjerku prepoznatljivosti hrvatskog identiteta (gospodin Ljubičić bi ovdje imao zasigurno imao daleko jače argumente od nas), stranice su svojim minimalističkim dizajnom prihvatljive u funkciji koju obavljaju. na jednostavan i kratak način upućuju svoje posjetitelje o proceduri otvaranja poduzeća u Hrvatskoj, ili kako sami kažu: HITRO.HR je servis Vlade Republike Hrvatske za ubrzanu komunikaciju s državnom upravom Svrha mu je podizanje razine usluga povećanjem brzine, učinkovitosti, fleksibilnosti i transparentnosti rada državne uprave. HITRO.HR će na jednom mjestu građanima i poduzetnicima omogućiti brži i jednostavniji dostup informacijama i uslugama. Prva u nizu HITRO.HR usluga je osnivanje društva s ograničenom odgovornošću. Od sada se na HITRO.HR šalterima unutar Financijske agencije - FINE može na lakši i brži način osnovati trgovačko društvo. Na jednom ćete mjestu hitro dobiti sve informacije i hitro obaviti većinu potrebnih radnji za osnivanje društva". Moramo priznati, hitro.hr u skladu je sa svojim imenom, brz, praktičan i prihvatljiv način dobivanja svih relevantnih informacija na jednom mjestu za čije prikupljanje bi inače potrošili nekoliko dana (ako ne i tjedana).

Kategorija:
Vlada
Objavljeno:
18.5.2005.
Opširnije...
Anketa

Home Marketing Mail
© CORNER dnevni elektronski magazin 1999 - 2005.
Sadržaj Cornera ne smije se reproducirati ili prenositi mehaničkim, elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole izdavača
Ako vam je nešto baš zapelo za oko, obratite nam se pa ćemo se dogovoriti :o)
Prvo postavljanje: 08.03.1999.