Home Mail

Tjestenine

Morska tjestenina
Sastojci:
sok od rajčice
konzerva tunjevine
masline s košticama
češnjak
majčina dušica
bosiljak
ružmarin u prahu

Priprema:
U lonac ulijte soka od rajčice, dodajte tunjevinu, nasjeckani češnjak, te začine: majčinu dušicu, bosiljak i ružmarin-otprilike pola velike žlice svakog začina, nekoliko maslina. Dobro promiješajte i stavite na vatru, neka vrije 10-ak minuta u povremeno miješanje. Pralijte preko skuhane tjestenine.
Autor: corner ()
Objavljeno: 21.9.2005.


Napišite sami recept!
Pretraži tekstove:

Recepte   Cijeli Corner
naslov pripremu
najavu uvod
sastojke

Priča o...
- Vino VI [14.8.]
Tjestenina
Brza tjestenina
- Kukuruzni kruh [22.12.]

S mesom
- Peneti s votkom i slaninom [12.10.]

S povrćem
- Preljev za tjesteninu [7.11.]

S plodovima mora
- Morska tjestenina [21.9.]
Deserti
Napici
- Bitter sweet [14.12.]
Salate
Vegetarijana
- Coleslaw [2.1.]
Meso
Riba
Juhe
Umaci
- Umak od jabuka [16.12.]
Povrće
Dodaci prehrani
- Vitamin C [21.11.]
Dijete
Začini
- Celer [5.2.]
Razno
Home Marketing Mail
© CORNER dnevni elektronski magazin 1999 - 2005.
Sadržaj Cornera ne smije se reproducirati ili prenositi mehaničkim, elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole izdavača
Ako vam je nešto baš zapelo za oko, obratite nam se pa ćemo se dogovoriti :o)
Prvo postavljanje: 08.03.1999.