Home Mail

Tjestenine

Peneti s votkom i slaninom
Sastojci:
40 dag peneta ili neke druge tjestenine
25 dag mesnate slanine
0.5 dl brendija
0.5 dl votke
40 dag pelata (oguljene rajčice)
0.25 l vrhnja za kuhanje
5 dag ribanog parmezana
sol i papar

Priprema
U tavi pržite nasjeckanu slaninu dok ne postane hrustava. Odlijte suvišnu masnoću. Ulijte votku, brendi, ocijeđenu rajčicu, sol i papar te kuhajte umak oko 20 minuta. Na kraju kuhanja umiješajte vrhnje. Ovim umakom prelijte skuhanu tjesteninu. Poslužite posuto parmezanom.
Autor: Corner (corner@corner.hr)
Objavljeno: 12.10.2005.


Napišite sami recept!
Pretraži tekstove:

Recepte   Cijeli Corner
naslov pripremu
najavu uvod
sastojke

Priča o...
- Vino VI [14.8.]
Tjestenina
Brza tjestenina
- Kukuruzni kruh [22.12.]

S mesom
- Peneti s votkom i slaninom [12.10.]

S povrćem
- Preljev za tjesteninu [7.11.]

S plodovima mora
- Morska tjestenina [21.9.]
Deserti
Napici
- Bitter sweet [14.12.]
Salate
Vegetarijana
- Coleslaw [2.1.]
Meso
Riba
Juhe
Umaci
- Umak od jabuka [16.12.]
Povrće
Dodaci prehrani
- Vitamin C [21.11.]
Dijete
Začini
- Celer [5.2.]
Razno
Home Marketing Mail
© CORNER dnevni elektronski magazin 1999 - 2005.
Sadržaj Cornera ne smije se reproducirati ili prenositi mehaničkim, elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole izdavača
Ako vam je nešto baš zapelo za oko, obratite nam se pa ćemo se dogovoriti :o)
Prvo postavljanje: 08.03.1999.