Home Mail

Riba

Škarpina lešo
Sastojci:
1 kg škarpine
2 glavice luka
peršin
čaša bijelog vina
papar
sol
začini po želji

Priprema
Ribu očistiti i staviti u lonac da se kuha. Za to vrijeme sitno izrezati luk, peršin i sve staviti kuhati zajedno s ribom. Zatim dodati sol, papar, začine i podliti s vinom. Kuhati dok škarpina ne postane mekana nakon čega se izvadi na tanjur i prelije maslinovim uljem. Ukrasiti s kolutima limuna i, eventualno, sitno nasjeckanim češnjakom.
Autor: Corner (corner@corner.hr)
Objavljeno: 29.12.2005.


Napišite sami recept!
Pretraži tekstove:

Recepte   Cijeli Corner
naslov pripremu
najavu uvod
sastojke

Priča o...
- Vino VI [14.8.]
Tjestenina
Brza tjestenina
- Kukuruzni kruh [22.12.]

S mesom
- Peneti s votkom i slaninom [12.10.]

S povrćem
- Preljev za tjesteninu [7.11.]

S plodovima mora
- Morska tjestenina [21.9.]
Deserti
Napici
- Bitter sweet [14.12.]
Salate
Vegetarijana
- Coleslaw [2.1.]
Meso
Riba
Juhe
Umaci
- Umak od jabuka [16.12.]
Povrće
Dodaci prehrani
- Vitamin C [21.11.]
Dijete
Začini
- Celer [5.2.]
Razno
Home Marketing Mail
© CORNER dnevni elektronski magazin 1999 - 2005.
Sadržaj Cornera ne smije se reproducirati ili prenositi mehaničkim, elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole izdavača
Ako vam je nešto baš zapelo za oko, obratite nam se pa ćemo se dogovoriti :o)
Prvo postavljanje: 08.03.1999.