cr sm lj na pl ze sz

Home Mail

Cornerovih 5 godina

Ulazimo u šestu godinu postojanja

Kada su 8. ožujka 1999. dvije frendice iz čiste zafrkancije krenule sa svojim "portalom", ni u snu se nismo nadale da će to prerasti u ozbiljan posao koji će trajati i više od pet godina. U to doba nije bilo "velikih i najvećih"... bila je nekolicina "portala" od kojih je mali broj preživio do danas. Vedar duh i optimizam kao i velika doza entuzijazma brojnih ljudi koji su stalno i povremeno radili na sadržajima vašeg omiljenog portala doveli su Corner na nivo i reputaciju koju ima i danas.

 Ubrzo je Corner prerastao u zanimljiv portal s brojnim temama i razlozima za vaše svakodnevno posjećivanje. Godinu dana nakon osnivanja kreće suradnja na SMS sadržajima s Vipnetom kao i jednogodišnja suradnja sa ženskim časopisom Cosmpolitan. U našem radu ostvarili smo uspješne suradnje sa svim glazbenim i filmskim distributerima, klubovima širom zemlje, organizatorima koncerata te trogodišnju suradnja sa zagrebačkim klubom Tvornica koja odnedavno radi na samostalnoj adresi. Snjezana Surfa Kukić, jedna od osnivačica Cornera odlazi na mjesto glavne urednice sadržaja Vipnetovog portala, a ekipa Cornera nastavlja dalje jednakim žarom i entuzijazmom.

 Od brojnih područja koje smo tijekom godina obrađivali, neka smo zbog pomanjkanja interesa ugasili, a ona koja su imala izuzetnu posjetu razdvojila su se od Cornera kao Gamer.hr, Pegla.com i MoreComics.hr. Ovom se prilikom želimo zahvaliti ljudima koji su svojim entuzijazmom, voljom i nesebičnim radom doprinijeli da Corner postane pravi magazin za sve vas: Boris Petrović, Snježana Surfa Kukić, Jakov dahh Zlatar, Rikardo Skipper Badurina, Nikola Paić, Srđan Roje, Igor Doc Berecki, Zoran Gand Žmirić, Tomislav Cat Goll, Sanja Radović, Ana Vasung, Darijo Čerepinko, Tihomil Hamilton, Viktor 3X Kovačević, Saša Vasung te Dizzy grupi uz ispriku svim onim vrijednim ljudima koji su nam slali svoje priloge, a koje ovim putem nismo spomenuli. Njihova imena jasno su izražena na kraju svakog priloga kojeg su poslali te im tako odajemo dužno poštovanje i zahvalu.

 Ovih pet godina prošlo je kao tren, redakcija nam je ispunjena igrom, zabavom i smijehom i uistinu uživamo u onome što radimo što se, vjerujem, osjeća u svakom slovu našeg magazina. Oni kojima je posao vezan za Internet znaju kako nije jednostavno i lako pronaći razloge nastavka rada na nečem što se besplatno objavljuje, kako u teškim trenucima treba stisnuti zube i nastaviti dalje najviše zbog vjernih čitatelja koji nas stalno prate. Zaboravljajući teške trenutke vjerujemo i dalje u ovaj fantastičan medij i sa zadovoljstvom i optimizmom nastavljamo i dalje u veselom tonu pripremajući brojna iznenađenja i novitete kojima ćemo i dalje ispunjavati svoju osnovnu misiju oplemenjivanja hrvatskog virtualnog prostora.

 HVALA VAM, ČITAJTE NAS I DALJE!

 
Corner

 

Redakcija

 

Uvjeti korištenja

 

Marketing

 

Pokloni

 

Nagrade

 

Suradnja

 

Cornerovi izgledi

 

Pet godina

 

Banneri i logotipi

 

Produkcija:
BOA d.o.o.
Žiro račun:
2484008-1100409280
MB 1154656

Centrala:
Krešimirov trg 3
10000 Zagreb
Tel./Fax.
01 4655 302
01 4655 267

corner@corner.hr
Corner ISSN 1333-5448

Home Marketing Mail
© CORNER dnevni elektronski magazin 1999 - 2005.
Sadržaj Cornera ne smije se reproducirati ili prenositi mehaničkim, elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole izdavača
Ako vam je nešto baš zapelo za oko, obratite nam se pa ćemo se dogovoriti :o)
Prvo postavljanje: 08.03.1999.